Yovitsj heeft het ergste slechte effect gehad en is in een systeem gevallen.

Het gezwollen lichaam van Arturo Vidal (33, Intermilan), Alexis Sanchez (32, Intermilan), een acididatie in de Chileense voetbalgeschiedenis, trekt het onderwerp.

De Zuid-Amerikaanse voetbalbond (CONMEBOL) kondigde op 7 juli aan dat het de kwalificatie voor de Zuid-Amerikaanse Wereldbeker in Qatar (FIFA) uitstelt, die gepland was om in maart te worden gehouden vanwege de rigoureuze quarantainebeperkingen na de verspreiding van Corona19 (hierna “Korea Time”). De Zuid-Amerikaanse 10 landen waren van plan om twee wedstrijden te spelen voor de kwalificatie van het WK, maar de verspreiding van Corona 19 maakte het moeilijk om uit te stellen vanwege de blokkademaatregelen en de versterking van de quarantainevoorschriften van elk land.

Zuid-Amerikaanse spelers kunnen hun eigen team verlaten om te rusten, terwijl Arturo Vidal en Alexis Sanchez, de Chileense nationaliteit, een korte vakantie hebben zoals een strakke planning. Ze hebben lang toegewijd aan hun land. Vidal scoorde 32 doelpunten in 119 wedstrijden sinds 2007 en Sanchez begon zijn eerste varsity-carrière in 2006, scoorde 133 wedstrijden en scoorde 44 doelpunten.

Vidal en Sanchez, die al lang in het Chileense nationale team ademen, spelen dit seizoen samen in Intermilan. De eerste speler die naar Intermilan komt, is Sanchez. Sanchez stapte in de Muizenepepep Meacha met een huurtransfer van Manchester United voor het laatste seizoen, en werd vervolgens volledig overgeplaatst om een ​​gemeente te vormen met Romelu Lucacou en Lautaro Martinez.

Vidal trad dit seizoen toe tot Intermilan. Hij was verantwoordelijk voor een van de leden van Barcelona, ​​maar hij werd weggejaagd door Intermilan omdat hij niet kon ontsnappen aan de schedelwind die na zijn benoeming werd opgeblazen. Hoewel hij midden dertig was, is hij nog steeds bezig met het spelen van zijn vaardigheden, hoewel hij dit seizoen in de 30 wedstrijden voor de officiële wedstrijd verscheen.

De twee mannen die na het nationale team dezelfde teams hebben en die meer opvallend zijn geworden, lijken de laatste tijd samen te hebben doorgebracht. Vidal heeft op 25 juli een SNS-bericht gepubliceerd waarin hij een briljante buikspieren met Sanchez op de sportschool plaatst en zegt: “Ik ben op het voorbereiden van mijn broers en zussen.”De fans reageerden met de woorden: “Het is vol perfectie in één foto, een ontmoeting van Chileense voetbalmachines.”

Vidal, de Intermilan, die Sanchez speelt, staat momenteel op de eerste plaats met 65 punten en blijft zes punten achter AC Milan, die nog een wedstrijd heeft gespeeld. Als de stroom nu volgt, kan het winnen in 11 jaar sinds het seizoen 2009-10 de Scuteto (SerieA winnende trofee) winnen door de negen opeenvolgende verliezen van Juventus te stoppen.
Real Madrid is ook een briljante kant van de niet-succesvolle spelers in het team.

Real is een megaclub die Europa vertegenwoordigt. De droomclub waar alle voetballers ooit van droomden, is Real. Real, die al lang zijn reputatie heeft behouden, heeft het Star Corps-beeld versterkt door het ‘galactico-beleid’ te voeren nadat Florentino Peres in 2000 president was geworden. Galactico betekent een melkweg in het Spaans, een woord dat is gemaakt met de Real van de supersterren.

Talloze sterren werden opgenomen als onderdeel van het Galactico-beleid. Peres leek enthousiast over het investeren van astronomische kapitaal. Het gaat om Louis Figu, Ronaldo, David Beckham, Fabio Kannavaro en Ginedin Zidane, evenals Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sabi Alonso en Mesut External Distinction. Ze worden allemaal geprezen als legendes, leidend tot de prachtige tijd van Real.

Er zijn kanker bij mensen. Veel spelers die zijn ingewijd in het beleid van Galactico, maar hebben een grondig falen geproefd. “De Britse ‘Dirsun’ (Koreaans tijd) zei op 26 juli (Real heeft niet veel uitgegeven. Elke zomer werd hij ondervraagd door een verrassingsinitiatie, maar er zijn ook spelers die de transferkosten niet rechtvaardigen, “zei Real en koos zeven 스포츠중계 niet-succesvolle spelers.

De eerste speler die wordt genoemd, is Edang Azar, die in Chelsea een krack-achtige kapsel heeft geprotesteerd en de Europese topvleugel heeft gezworen, stapte in 2019 in Santiago Bernabeu. De transferprijs bedroeg ongeveer 155 miljoen euro (ongeveer 153,4 miljard won). Hoewel verwacht werd dat het de lege plek zou vullen waar Kristianu Ronaldo was vertrokken, ging Azar achteruit. Alleen blessures werden 11 keer gescoord en slechts vier doelpunten in twee seizoenen. Real kan zijn schaamte niet verbergen omdat hij niet zo goed is als ‘glas’.

Luka Yovitsj, die rond dezelfde tijd als Azar kwam, werd ook gekozen; Yovitsj werd de Servische bommenwerper genoemd door 17 doelpunten te scoren in Frankfurt in het seizoen 2018-19. Real heeft de inschrijving van Yovich bevestigd door € 63 miljoen (ongeveer 84 miljard won) te besteden aan het verminderen van de benzema-afhankelijkheid. Maar Yovich heeft de slechtste inzinking en is naar de faciliteit gegaan. Het is nu verhuurd aan Frankfurt.

Kaka was ook inbegrepen; Kaka, die door zijn optreden in AC Milan werd erkend als de beste speler van Europa, werd in 2009 in de armen van Real geplaatst, die € 67 miljoen (ongeveer 89,4 miljard won) betaalde.Maar Kaka zag geen licht in Real met verwondingen en tragedies; Azar, Yovitsj, Danilu buiten Kaka, Antonio Casano, Jonathan Woodgate en Wesley Snyder namen.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다