Världen som jag stod ensam

Ah-young, en tjej som har starkare vitalitet än någon annan och bor ensam i världen. A-young, senior i avdelningen för barnavdelning och desperat behöver pengar som ett slutförvaringsbarn, blir barnvakt efter att en vän presenterar henne.

Young-chae saknas lite, men försöker på något sätt att uppfostra ett barn själv. Det känns dock betungande och anställer barnvakt Ayoung. Först har hon ont om Ah-young för att hon är ung, men när hon ser Ah-young ta hand om barnet mer än sig själv, öppnar Young-chae långsamt sitt hjärta.

En dag, medan de levde lyckligt, bröt Ai Hyuks olycka deras förhållande. Som ett resultat avslutade Ah-Young sitt jobb som barnvakt, och A-Young, som var i examenklassen för barnavdelningen, rekommenderades av professorn att gå till en daghem.

Ah-young, som inte vill åka hem från dagiset där hon gick för att träna, krossar sitt hjärta och tänker på barnet Hyuk. Förskoleläraren som gick för att träna ber henne att inte ge henne för mycket kärlek. Det blir svårare senare …

Det går inte att uppfostra Hyuk på egen hand, Young-chae skickar sin son Hyuk-i genom olaglig adoption. Jag är så trasig att jag förlorade min son och jag har en bilolycka när jag kör på natten utan att bilbelysningen tänds.

Efter att ha hört dessa nyheter går A-young till sjukhuset och frågar om Hyuk-is välbefinnande. När hon ser Yeong-chae som inte kan svara, känner hon en p2p사이트 djup känsla av svek. Young-chae ber henne att välja livet av naturen och uppmärksamma sitt liv genom att välja att inte låta oss gå, utan att sopa och fördömma det.

Att känna smärtan av att växa upp ensam mer än någon annan, återvänder Ah-young för att hitta Hyuk, som har adopterats olagligt. När jag öppnade mina ögon och kramade Hyuk och sa att jag tog honom till den olagliga adoptionens surrogatmor, sa surrogatmoren till Ah-young: “Jag tror att jag kan uppfostra det ensam och barnet är olyckligt.” Jag går modigt ut.

När han kramar Young-chae, som tog med Hyuk-i, gråter han och säger att han inte kan uppfostra honom. A-unge, som såg scenen, tog modet och bad Young-chae att han skulle hjälpa henne och uppfostra dem tillsammans. Filmen slutar när Young-chae och Ah-young-hyuk går in på en trång plats.

Först försökte jag inte titta på det eftersom jag tyckte att det var lite tråkigt. Men jag drogs åt det. Jag fick se det på grund av dessa tre skådespelare, Kim Hyang-gi, Ryu Hyun-kyung och Yeom Hye-ran, som är kända för sin goda skådespelare. Dessutom, om jag var Ah Young i pjäsen, undrar jag om jag skulle ha kunnat komma igenom den här tuffa världen med sådant mod och arrogans i denna ålder.

Det är en film om processen att ett föräldralöst barn och en ensamstående mamma blir en familj. Efter att ha sett den här filmen tänkte jag att jag inte borde ha fördomar mot föräldralösa eller ensamstående mammor. Liksom Yeom Hae-ran i den roll som Hae-ran Yeom spelade är jag inte en stor hjälp, men jag vill bara vara en vuxen som kan hjälpa varandra och ge till och med lite hjälp.

Jag hoppas att det kommer att vara lite styrka för dem som lever i ett svårt och svårt liv med världens fördomar eftersom de är ensamstående mammor eftersom de är unga och föräldralösa. Det är inte en film jag gjorde, men jag hoppas att denna typ av värme kommer att inspirera och hjälpa dem.

Jag hoppas att familjemedlemmar inte nödvändigtvis är mammor, pappor, bröder och systrar, utan också olika typer av familjer som mormor, mostrar, mostrar, farbröder etc. som våra grannar.

En film som värmde mitt hjärta efter lång tid. Barn. I en värld utan fördomar, även i den verkliga världen, hoppas jag att dessa två människor kan leva riktigt bra som familj.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다